Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Egervári Sándor a Győri ETO vezetőedzője

MTI
2007.06.15. 16:51
Egervári Sándor a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC új vezetőedzője, a szakember kétéves szerződést írt alá - jelentették be a klub pénteki sajtótájékoztatóján. Az ötvenhét éves trénert Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnök-tulajdonosa mutatta be.

"Nagyon nehéz ígérgetni, ha az ember szinte beesik egy klub életébe - mondta Egervári. - A Duna Televízió és egyes internetes fórumok jóvoltából ugyan Kuvaitban is tudtam információkat szerezni az ETO-ról, de a személyes tapasztalatok, a játékosok tudásának feltérképezése mindennél fontosabb. Győrről kellemes élményeim vannak, példaként említhetem, amikor a Dunaferrel itt játszottuk a Hajduk Split és a Rosenborg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzéseket, fantasztikus fogadtatásban volt részünk a stadionban. Ezt a hangulatot szeretnénk majd átélni a Győr bajnoki mérkőzésein is."

Egervári Magyarországon többek között a BVSC, az MTK, a Dunaferr és a Vasas vezetőedzője volt, legutóbb Kuvaitban dolgozott.

Új labdarúgóként mutatták be a sajtótájékoztatón a korábbi válogatott Nikolov Balázst, aki Norvégiából tért vissza Magyarországra és hároméves szerződést írt alá.

A tájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt bajnokság gólkirályát, Bajzát Pétert minden körülmények között megtartják, távozhat viszont két volt válogatott játékos, a középpályás, Vincze Ottó, akinek lejárt a szerződése és a külföldi ajánlattal rendelkező védő, Mátyus János.