Ágnes
-1 °C
2 °C

Osztrák és bosnyák csapatok ellen készül a BL-re a Debrecen

MTI
2007.06.27. 16:52
A balmazújvárosi edzőtáborozást követően az ausztriai Stegersbachban folytatja felkészülését a DVSC-TEVA labdarúgócsapata.

Herczeg András, a bajnokcsapat pályaedzője elmondta, az ausztriai tartózkodás alatt napi két-három edzés vár a játékosokra, s a tréningek mellett három edzőmeccs is szerepel a programban.

A felkészülési találkozók sora már szerdán megkezdődött, Bükön a Zalaegerszeggel csapott össze a gárda. Szombaton az osztrák bajnokság harmadik helyezettje, a Mattersburg ellen lép pályára Stubenben a DVSC, jövő szerdán a szintén osztrák Sturm Graz lesz az ellenfél Holleneckben, három nappal később pedig a bosnyák kupagyőztes Siroki Brijeg vár az alakulatra, a helyszín egyelőre nem ismert.

A tíznapos edzőtáborba a keret valamennyi játékosa elutazott, így az frissen igazolt diósgyőri kapus, Verpecz István és a létavértesi Szalánczi Zoltán is, mindössze a közelmúltban a REAC-nál próbajátékon járt Hamar Zsolt maradt itthon, illetve a tesztelésre érkezett, de időközben megsérült Pusztai Olivér nem tartott a többiekkel. Jelenleg még nem tartozik a DVSC-hez, de rövidesen ismét a hajdúságiak játékosa lesz Kerekes Zsombor, aki a Willem II-vel kötött szerződésének lejárta után, július 1-jén csatlakozik a bajnokcsapathoz.