Judit
3 °C
7 °C

80 csapatos tornával köszöntik a jubileumi tanévet

Index
2007.10.04. 10:16
A Góliát-McDonald's FC a 20. tanévét kezdi meg azzal a tornasorozattal, amelyet öt helyszínen rendeznek meg területi alapon. A jubileumi góliátos tanév ünnepélyes, jelképes elindítása október 5-én lesz Tokajon, Szentesen és Budapesten a Csepel-pályán, míg Kalocsán és Karcagon október 13-án fociznak a gyerekek.

A nyolc csapatos viadalokon a versenyzési lehetőség biztosítása, a sportszerű mérkőzéseken a helyezések eldöntése, és az örömszerzés a cél az 1-2. és a 3-4. osztályosok között. Speciális szabálya is lesz a versenyeknek, hiszen döntetlen esetén 6-6 rávezetés dönti el a pontok elosztását, vagy éppen a továbbjutást. Az érmes helyen végző csapatok érem, serleg, oklevél, díjazásban részesülnek.

A 20. születésnapját ünneplő egyesület eddig 200.000 gyereket foglalkoztatott. Több mint 300 NB-s labdarúgó és 11 "nagyválogatott" kezdte itt a pályafutását. A Fehéroroszország ellen készülő jelenlegi U21-es válogatottban 10 egykori góliátos labdarúgó van a keretben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?