Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckham megint edzett

MTI
2007.10.04. 17:12

A vártnál kicsit korábban, alig több mint egy hónapnyi kényszerpihenő után ismét edzésbe állt David Beckham, az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy sztárja. Az angol középpályás szerdai visszatérése örömteli és egyben kissé váratlan is lehetett csapata számára, hiszen augusztus 29-én térdszalag-húzódást szenvedett és az orvosok azt jósolták, legalább hat hét kihagyás vár rá, s valószínűleg már nem léphet pályára az MLS idei szezonjában.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a Galaxy hátralévő négy alapszakasz-mérkőzésének valamelyikén bevethető lesz-e, ám edzője bizakodóan nyilatkozott első tréningje után.

"Úgy tűnt, rendben van, jól mozgott, öröm volt újra itt látni - mondta Frank Yallop, ám rögtön sietett leszögezni, hogy nem fogják elkapkodni a pályára küldését. - Majd meglátjuk, hogy reagál a szervezete a mai edzésre. Csak akkor játszik, ha teljesen biztosak lehetünk benne, hogy egészséges."

A csapat legközelebb vasárnap vív bajnokit Houstonban, ahova Beckham biztosan nem utazik el.

Az utóbbi három mérkőzésén győztes Galaxy jelenleg hat pontra van a még rájátszást jelentő nyolcadik helytől a ligában, de az előtte állók egy meccsel többet játszottak nála. Így van esély arra, hogy ha az alapszakaszban esetleg nem is, a playoffban Beckhammel álljon fel a Los Angeles-i együttes.