Árpád
-2 °C
4 °C

Pénz nélkül is játszanak a fehérvári focisták

MTI
2007.10.04. 20:31
Nem sztrájkolnak a fehérvári labdarúgók, azaz az első csapat lép pályára pénteken 19 órakor, az Újpest FC elleni Soproni Liga-mérkőzésen annak ellenére, hogy a futballisták nem kapták meg elmaradt járandóságaikat.

Koller Ákos, a Fehérvár FC csapatkapitánya azt mondta, hogy a csütörtöki edzés után úgy váltak el egymástól: a pénteki meccsen találkoznak újra.

"Nem tudunk semmit sem a tartozások rendezéséről, az biztos, hogy a mai napon nem utaltak pénzt a vezetők" - mondta Koller. "Ennek ellenére holnap még megoldódhat a helyzet. Bár a többiek nevében nem beszélhetek, de úgy gondolom, hogy akkor is pályára lépünk, ha nem jutunk hozzá a pénzünkhöz."

Szerdán a fehérvári futballista még úgy nyilatkozott, hogy az első csapat keretébe tartozó játékosok nem vállalják a játékot az Újpest ellen, ha a vezetők nem rendezik tartozásaikat: a labdarúgók három hónapja nem kaptak fizetést és többek között a két évvel ezelőtt elért harmadik helyükért járó prémiumhoz sem jutottak hozzá.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?