Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Blohin lemond, ha Ukrajna nem jut ki a labdarúgó Eb-re

MTI
2007.10.11. 09:23
Lemond posztjáról Oleg Blohin ukrán szövetségi kapitány, ha a labdarúgó-válogatott nem kvalifikálja magát a 2008-as Európa-bajnokságra.

"Ha nem sikerül teljesíteni a küldetést, azaz az Eb-részvétel kivívását, akkor nem folytatom" - mondta a szakvezető, bár hozzátette, fogalma sincs, hogy a helyi szövetség vezetősége elfogadná-e a lemondását.

A tavalyi vb-negyeddöntőben a későbbi győztes olaszoktól vereséget szenvedett ukránok rendkívül nehéz, már-már reménytelennek tűnő helyzetben vannak, ugyanis nyolc pont a hátrányuk az éllovas skótokkal, hét a második olaszokkal és hat a vb-ezüstérmes franciákkal szemben. Igaz, a rivális triónál egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A hétcsapatos csoportból az első kettő jut ki a 2008-as kontinensviadalra. Blohin legénysége szombaton Skóciában lép pályára, míg jövő szerdán Feröer-szigeteket fogadja.