Ödön
2 °C
11 °C

Dunga megvédte csapatát

MTI
2007.10.16. 12:49
Dunga, a brazil futballválogatott szövetségi kapitánya védelmébe vette csapatát, amely csak gól nélküli döntetlenre volt képes Kolumbia vendégeként a vasárnapi világbajnoki selejtezőn, s ezért erőteljes sajtótámadás érte a nemzeti együttest.

"Ez nem az az eredmény, amit vártunk, de teljességgel elfogadható" - tett "részbeismerést" a szakvezető, rögtön hozzáfűzve azonban, hogy Kolumbia válogatottja otthon játszott, ráadásul kiválóan felkészült az összecsapásra. "Ellenünk minden csapat nagyon jól akar futballozni" - fogalmazott. Azt is leszögezte azonban, hogy a selecaónak javulnia kell, főleg támadásban.

Egyszersmind több türelmet kért a bírálóktól, mondván, hogy a vb-részvételig vezető hosszú úton még számos hasonlóan nehéz és nagy csata vár a válogatottra, amelynek persze nem lehet más célja, mint sikerrel zárni a 2009. október végéig tartó selejtezőket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?