Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Még nincs meg a lengyelek elleni magyar kezdőcsapat

MTI
2007.10.17. 09:17

Csak a délelőtti átmozgató edzés után dönt Várhidi Péter szövetség kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatának összeállításáról a szerdai Lengyelország elleni, idegenbeli barátságos mérkőzésen. A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint a szakember kedden hetvenperces edzést tartott. A kapitány a gyakorlás után elmondta, hogy a Málta elleni Európa-bajnoki selejtezőről sárga lapjai miatt hiányzó Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás visszakerül a csapatba. Azt azonban csak szerdán dönti el, hogy a jobb hátvéd posztján Szélesi Zoltán vagy Csizmadia Csaba, csatárként pedig Feczesin Róbert vagy Priskin Tamás lép-e pályára kezdőként.

A találkozó szerdán 18 órakor kezdődik Lódzban.

A magyarok várható összeállítása: Fülöp Márton - Szélesi Zoltán (Csizmadia Csaba), Vaskó Tamás, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vass Ádám, Hajnal Tamás, Filkor Attila - Dzsudzsák Balázs, Feczesin Róbert (Priskin Tamás), Gera Zoltán