Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinho nem akar angol kapitány lenni

MTI
2007.10.21. 17:32
José Mourinho, a Chelsea volt trénere nem kíván az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lenni.

"Kizárólag klubszinten gondolkozom, és főként olasz ajánlatokat várok. Szakvezetőként csak a portugál kispad érdekelne, mert nem szívesen találkoznék hazám válogatottjával az ellenfél kapitányaként. De jelenleg azt sem vállalnám, mert az olyannak való, aki nem szeret sokat dolgozni" - jelentette ki Mourinho.

A szigetországi bukmékerek mindeközben biztosra veszik, hogy a nemzeti együttest jelenleg irányító Steve McClaren napjai meg vannak számlálva, és úgy vélik: a portugál szakembernek van a legnagyobb esélye arra, hogy a helyét elfoglalja. Mourinho mögött a brazil Luiz Felipe Scolari, az északír Martin O,Neill, a francia Arsene Wenger és a holland Guus Hiddink neve található még a lehetséges McClaren-utódok listáján.

Az angol válogatott szerdán 2-1-re kikapott Európa-bajnoki selejtezőn Oroszország csapatától és rendkívül nehéz helyzetbe került csoportjában, ahonnan már csak akkor juthat tovább, ha a riválisok is "segítenek".