Ismét letartóztatták a Newcastle labdarúgóját

MTI
2007.12.28. 22:17
Péntek hajnalban bántalmazás miatt Liverpoolban őrizetbe vették Joey Bartont, a Newcastle United labdarúgóját. "Három személyt tartunk előzetesben, valószínűleg hétfőn távozhatnak a vallomások felvétele után" - áll a rendőrség hivatalos közleményében.

A 27 éves középpályásnak már többször meggyűlt a baja a hatóságokkal: 2005-ben - még a Manchester City játékosaként - hazaküldték a thaiföldi túráról, mert összeverekedett egy bárban egy Everton-drukkerrel. A Manchester City 2004-es karácsonyi buliján pedig égő szivarral "fenyegette" meg csapattársát, Jamie Tandyt, sőt egyes lapértesülések szerint el is nyomta azt Tandy arcán.

Májusban korábbi csapattársa, Osumane Dabo tett ellen feljelentést, mert Barton az egyik edzésen megtámadta: összeverekedtek, majd a középpályás hátulról belekapott a francia futballista szemébe, orrába és szájába, aki ennek következtében kórházi kezelésre szorult.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla