Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

NB1: Siófokon játszhat a Paks

MTI
2008.03.04. 21:35
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden hozzájárult ahhoz, hogy Siófokon rendezze a Paks a Kaposvár elleni szombati 16 órakor kezdődő hazai Soproni Liga-mérkőzését. Gellei Imre együttese azért nem játszhat saját stadionjában, mert a tavaszi idény rajtjára nem készült el a világítás. A klub kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében jelezte, hogy a munkálatok március 22-re befejeződnek, így akkor a Vasast - reményeik szerint - már valóban hazai pályán fogadhatják.

A klub vasárnap arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a hétvégi fordulóban, szombaton a Kaposvárt kellene Pécsen fogadnia 16 órakor, viszont ugyanebben az időpontban a helyi NB II-es csapatnak is meccse van. A paksiak erre hivatkozva kérték, hogy egy nappal később játszhassanak a baranyai megyeszékhelyen, erre azonban az MLSZ nem adott engedélyt. Ezt követően a zöld-fehérek kérvényezték az MLSZ-nél, hogy Siófokra vagy a székesfehérvári Sóstói Stadionba költözhessenek.