Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckham készül 100. válogatottságára

MTI
2008.03.07. 13:15
David Beckham fittnek érzi magát, és szeretne ott lenni március 26-án a franciák elleni barátságos mérkőzésen, amikor is 100. alkalommal szerepelhet az angol labdarúgó-válogatottban.

"Ugyan van egy kis sérülésem, de már három mérkőzésen játszottam az elmúlt időszakban. Ha a kapitány számít rám, örömmel megyek" - mondta a klubjával, a Los Angeles Galaxyval a Távol-Keleten túrázó sztár.

Fabio Capello szövetségi kapitány azt mondta, ő vagy segítője, Franco Baldini a jövő héten az Egyesült Államokba utazik, hogy felmérje, milyen állapotban van a 32 éves játékos.

"Azután fogjuk eldönteni, hogy bekerülhet-e a keretbe" - jelentette ki az olasz szakember.

A válogatott korábbi csapatkapitánya abban reménykedett, hogy már februárban, Svájc ellen "századossá" léphet elő, de akkor Capello úgy vélekedett, hogy még nincs megfelelő erőben.

Amennyiben Beckham a franciák elleni keretből is kimarad, a Trinidad és Tobago, majd az Egyesült Államok elleni barátságos találkozó kínál újabb alkalmat számára.

Beckham lehet az ötödik angol futballista, aki eléri a 100. válogatottságot: Peter Shilton 125-ször, Bobby Moore 108-szor, Bobby Charlton 106-szor, Billy Wright pedig 105-ször ölthette magára a háromoroszlános mezt.