Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Égert felmentették, Tökölit nem

Index
2008.03.11. 17:01
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ma tárgyalta Éger László és Tököli Attila ügyét. Mint ismert, mindkét játékost kiállította Vad II István partjelző a Kaposvár elleni hétvégi bajnokin.

Égert tévedésből, a szabálytalankodó Hanák Viktor helyett küldte le a játékvezető, míg a játékostársát megnyugtató Tököli időhúzásért kapott sárgalapot, amely a második volt neki, így őt is kiállította Vad.

A fegyelmi testület ülésén aztán Égert felmentették, ellenben Hanákot - akit helyett kiállították - egy meccsre eltiltották. Ez azt jelenti, hogy a Honvéd ellen nem léphet pályára. A játékvezető mellesleg elismerte, hibázott Éger kiállításánál.

Tököli Attila büntetése is egy meccs lett, ami szintén azt jelenti, hogy a Honvéd ellen ő sem játszhat. Tököli a piros lap nélkül is kihagyta volna a kispesti meccset, hiszen előtte kapott egy sárgát, és neki az volt a harmadik, vagyis automatikusan kimaradt volna a hétvégi mérkőzésről.