Vilmos
10 °C
22 °C

Trezeguet tudja, nem lesz ott az Eb-n

MTI
2008.03.21. 09:27
David Trezeguet elfogadta, hogy nagy valószínűséggel nem lesz benne a francia labdarúgó-válogatott keretben a júniusi Európa-bajnokságon.

A Juventus csatára erről klubja honlapján nyilatkozott, miután Raymond Domenech francia szövetségi kapitány kihagyta a szerdai, angolok elleni barátságos mérkőzésre készülő, 39 fős bő keretéből.

"Domenech meghozta döntését, s én nem szerepelek a tervei között. Tisztán látszik, hogy nem számol velem az Eb-t illetően, de ezt nem drámaként élem meg, hiszen mindent megnyertem, amit meg lehet a válogatottal" - mondta a 30 éves klasszis, aki eddigi 70 fellépésén 34-szer volt eredményes nemzeti színekben.

A 1998-ban világ, 2000-ben Európa-bajnok Trezeguet hozzátette, nem haragszik emiatt a kapitányra, tiszteletben tartja a döntését és így klubja, azaz a Juventus kihívásaira kíván koncentrálni.

Domenech jelenleg a fiatalokat részesíti előnyben Trezeguet-vel szemben, így például a francia bajnokságban a góllövőlistán éllovas, 20 éves Karim Benzemát, de mint mondta, nem csukta be végleg az ajtót a Juventus kiválósága előtt.