Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Geráék az utolsó pillanatban nyertek

Index
2008.03.29. 20:04
Hiába vezetett már 2-0-ra, majd később 3-2-re is a Colchester, a Gera Zoltánt végig soraiban tudó West Bromwich Albion a 90. percben szerzett góljával nyerni tudott. A magyar játékos gólt ugyan nem lőtt, de így is csapat egyik legjobbja volt. Az ellenfélnél Balogh Béla végig a kispadon ült.

A Plymouthban Halmosi sérülés miatt nem játszhatott, így csak Tímár kapott szerepet, de sok öröme nem lehetett benne, hiszen csapata 3-1-re kikapott a Coventrytől.

Rajtuk kívül mindössze Laczkó játszott a Leicesterben, de csak az utolsó pillanatokban kapott szerepet a volt ferencvárosi játékos. A Burnley-Barnsley meccset Király Gábor és Ferenczi István is a kispadról nézte végig.

Eredmények:
West Brom - Colchester 4-3
Coventry - Plymouth 3-1
Burnley - Barnsley 2-1
Sheffield Wednesday - Stoke City 1-1
Bristol City - Norwich 2-1
Ipswich - QPR 0-0
Leicester - Scunthorpe 1-0
Preston - Sheffield United 3-1
Hull City - Watford 3-0
Crystal Palace - Blackpool 0-0
Cardiff - Southampton 1-0 A Championship állása: 1. Bristol City 70 pont 2. Stoke City 69 3. Hull City 68 4. West Brom 66 5. Watford 65 6. Ipswich Town 60