Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hitzfeld megvédte Klinsmannt

MTI
2008.04.07. 09:19

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője védelmébe vette Jürgen Klinsmannt, aki július 1-től veszi át a szakmai munka irányítását a bajor klubnál. "Engem nem zavar, ha Jürgen eljön megnézni a csapat meccseit, ő vált engem a kispadon, számomra teljesen természetes, hogy szeretné megismerni az együttest" - mondta Hitzfeld.

Klinsmann csütörtökön a müncheni Allianz Arénában nézte végig a Bayern Getafe elleni UEFA Kupa-mérkőzését, amely 1-1-es döntetlennel végződött.

A lefújás után Oliver Kahn, a müncheniek kapusa azt mondta, a csapatot zavarta, hogy Klinsmann a helyszínen tekintette meg a meccset, mert a lapok egész héten a szakember érkezésével foglalkoztak és emiatt a futballisták nem tudtak kizárólag a felkészülésre koncentrálni.