István, Vajk
17 °C
34 °C

Az Inter 25 millió eurót adna Ronaldinhóért

MTI
2008.04.10. 15:22

Olasz lapértesülés szerint az Internazionale kész 25 millió eurót, vagyis 5 millióval többet áldozni városi riválisánál, az AC Milannál azért, hogy Ronaldinho nála folytassa futballpályafutását. A La Gazzetta dello Sport a brazil sztár klubját, az FC Barcelonát jelölte meg a hír forrásaként, de közelebbit nem közölt, kitől ered az információja.

Az itáliai média úgy tudja, hogy a Milan a héten tette meg 20 milliós ajánlatát Ronaldinhóért, aki meglehet, hogy valóban nem marad a katalán elitcsapatnál, amelyhez amúgy 2010-ig szóló szerződés köti, hanem tovább áll. A La Gazzetta dello Sport állítja, hogy már felvette a kontaktust egymással az Inter technikai igazgatója, Marco Branca és Ronaldinho bátyja, egyben ügynöke, Roberto de Assís.

Egy másik itáliai sportújság, a Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a sportszergyáró világcégek egyike, a brazil labdarúgót szponzoráló Nike már a fivér tudomására hozta, hogy Ronaldinho-ügyben a maga részéről az Internazionalét preferálja az AC Milannal szemben. Ez utóbbi persze a piaci logika alapján teljesen rendben van, hiszen amíg a "fekete-kékeket" az amerikai cég öltözteti, addig az AC Milannak a német Adidasszal van szerződése.