Erzsébet
1 °C
4 °C

Az Inter 25 millió eurót adna Ronaldinhóért

MTI
2008.04.10. 15:22

Olasz lapértesülés szerint az Internazionale kész 25 millió eurót, vagyis 5 millióval többet áldozni városi riválisánál, az AC Milannál azért, hogy Ronaldinho nála folytassa futballpályafutását. A La Gazzetta dello Sport a brazil sztár klubját, az FC Barcelonát jelölte meg a hír forrásaként, de közelebbit nem közölt, kitől ered az információja.

Az itáliai média úgy tudja, hogy a Milan a héten tette meg 20 milliós ajánlatát Ronaldinhóért, aki meglehet, hogy valóban nem marad a katalán elitcsapatnál, amelyhez amúgy 2010-ig szóló szerződés köti, hanem tovább áll. A La Gazzetta dello Sport állítja, hogy már felvette a kontaktust egymással az Inter technikai igazgatója, Marco Branca és Ronaldinho bátyja, egyben ügynöke, Roberto de Assís.

Egy másik itáliai sportújság, a Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a sportszergyáró világcégek egyike, a brazil labdarúgót szponzoráló Nike már a fivér tudomására hozta, hogy Ronaldinho-ügyben a maga részéről az Internazionalét preferálja az AC Milannal szemben. Ez utóbbi persze a piaci logika alapján teljesen rendben van, hiszen amíg a "fekete-kékeket" az amerikai cég öltözteti, addig az AC Milannak a német Adidasszal van szerződése.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?