Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét Ronaldo lehet az év játékosa

MTI
2008.04.11. 19:36
Elemzők, szakemberek szerint Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál támadója pályázik a legnagyobb eséllyel arra, hogy az Angliában játszó profi labdarúgók a jelenlegi idény legjobbjának válasszák.

A hivatásos futballisták szervezete (PFA) pénteken tette közzé a hat jelöltje nevét tartalmazó listát. Ronaldo mellett a spanyol Fernando Torres (Liverpool) és Cesc Fabregas (Arsenal), a togói Emmanuel Adebayor (Arsenal), valamint az angol Steven Gerrard (Liverpool) és David James (Portsmouth) reménykedhet a megtisztelő cím elnyerésében.

Az elmúlt idényben Ronaldo győzött, a mostani szezonban pedig talán még meggyőzőbb teljesítményt nyújtott, amit leginkább összesen elért 37 találata jelez. A végeredmény a játékosok szavazatai alapján alakul ki, saját csapattársára senki sem adhatja le a voksát. A győztest április 27-én hirdetik ki.