Judit
2 °C
7 °C

Benitez maradna Liverpoolban

MTI
2008.04.20. 10:16

Rafael Benitez, az FC Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője megismételte, hogy továbbra is szívesen maradna jelenlegi klubja alkalmazásában. Terveit az sem befolyásolja, hogy az egyesület két amerikai tulajdonosa között feszült a viszony, ami érezteti hatását a mindennapokban is.

A spanyolnak még két évre szól a szerződése, de a George Gillett és Tom Hicks közötti nézeteltérés miatt az utóbbi időben bizonytalanná vált a jövője.

"Nagyon boldog vagyok itt. További két idényre szól a szerződésem, de ettől függetlenül is hosszú ideig a Liverpoolnál szeretnék maradni. Sok feladatunk van még" - nyilatkozott a szakember, aki ugyanakkor nem kívánt állást foglalni a tulajdonosok közötti vitában.

"A futballra szeretnék koncentrálni. Nem szükséges nekem az elöljárókkal beszélni. Az átigazolásokra fordítható forrásokról ugyan semmit sem tudok, de emiatt nem aggódom, folytatom a munkámat."

A Liverpool bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, a bajnokságban pedig a negyedik helyen áll.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?