Ágnes
-1 °C
2 °C

A klubigazgató szerint Mancini marad az Internél

MTI
2008.05.02. 12:53

Ezt a milánói futballklub igazgatója, Ernesto Paolillo jelentette ki, ily módon cáfolván azokat a híreszteléseket, amelyek szerint az olasz szakvezető helyére a Chelsea-től tavaly menesztett portugál Jose Mourinho ül le a csapat kispadjára.

"Roberto Mancini személyében miénk Olaszország legjobb edzője - szögezte le egy internetes lapinterjúban Paolillo. - Hosszú távú szerződésünk van, s teljesen elégedettek vagyunk vele. Vele nyertünk bajnokságot tavaly, meg két éve, és vele fogunk az idén is - ugyan miért cserélnénk le?"

A védelmező szavak dacára - Mourinho esetleges érkezésének ismételt felemlegetése mellett - azért merülhetett fel megint Mancini távozása, mivel a tréner márciusban, a Bajnokok Ligájában a Liverpooltól elszenvedett vereség és kiesés után, bejelentette, hogy az idény végén lemond posztjáról. Aztán rövidesen módosított álláspontján, időről időre azonban azóta is felröppen a pletyka az itáliai sportsajtóban esetleges menesztéséről. A találgatások szerint azért nem maradhat(na) Mancini, mert a BL-kudarccal összefüggésben is feszültté vált a viszonya a klubelnökkel, Massimo Morattival.