Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

C. Ronaldo nem megy a Realba

MTI
2008.05.19. 15:32

A Real Madrid vezetőedzője nem számol azzal, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Manchester Unitedet és az új szezonban csapatában játszik majd. Bernd Schuster az után nyilatkozott így, hogy a spanyol bajnoki címet megvédő csapatával a vasárnapi idényzárón 5-2-re nyert a Levante ellen.

"Sok játékost szeretnék, de azt nem tartom valós lehetőségnek, hogy Ronaldo is csatlakozzon hozzánk" - mondta. Ezzel gyakorlatilag le is zárta a pletykák hónapok óta véget vetve a találgatásoknak, amelyek szerint az MU portugál csatárkiválósága az új szezont a Real játékosaként kezdheti el.

Ronaldo tavaly öt évvel meghosszabbította szerződését az Old Traffordon, ám egyes kijelentései miatt - így például, hogy szívesen folytatná karrierjét Spanyolországban, meg hogy a Chelsea elleni, szerdai Bajnokok Ligája-döntő után beszél a jövőjéről - az utóbbi időkben többször is felmerült madridi "átigazolása".

"Nem óhajtom az időmet ilyen dolgokra pazarolni. A Real Madridhoz érkezőkkel akarok foglalkozni, nem pedig spekulációkkal" - zárta le a maga részéről a Ronaldo-ügyet a német.