Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Krkic talán bemutatkozhat a válogatottban

2008.09.01. 20:58

Fernando Torres a hétvégén meghúzódott az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésen, így legalább két hétig nem játszhat, Vicente del Bosque szövetségi kapitány pedig úgy döntött, hogy a 18 éves Krkicet hívja be a pótlására. A csatár a spanyol utánpótlás-válogatottal kezdte a felkészülést, mostantól azonban a bosnyákok elleni szombati és az örményekkel esedékes jövő szerdai világbajnoki-selejtezőre koncentrálhat.

Krkic az év elején már nagyon közel volt ahhoz, hogy debütáljon a felnőtt válogatottban, ám a február 6-i franciák elleni barátságos meccs előtt az utolsó pillanatban megbetegedett, így elmaradt a bemutatkozása. Ha akkor pályára lép, 17 évesen 5 hónaposan és 9 naposan ő lehetett volna minden idők legifjabb labdarúgója a spanyol válogatottban, de ez a lehetőség már nem adatik meg a számára. (MTI)