Aliz
6 °C
14 °C

Egymillió euró a BL-címért és a bajnokságért

2008.09.09. 15:14

Szuperajánlatként harsogja világgá a legolvasottabb spanyol sportnapilap, a Marca a Real Madrid elnökének bejelentését, amely szerint fejenként 1 millió eurót kap a fővárosi elitcsapat minden játékosa, ha a királyi gárda megnyeri mind a hazai futballbajnokságot, mind a Bajnokok Ligáját.

Ramón Calderón ígéretét teljes címoldalán közli keddi számában az újság, amely valamennyi Real-játékos fotójával jelent meg, de a német vezetőedző, Bernd Schuster arcképét kétszer is feltüntette, ezzel is jelezve, hogy duplázás esetén a szakvezetőnek 2 millió euró üti a markát.

Akkor sincs baj, ha csak az egyik titulus begyűjtése sikerül a blancóknak. Az elnök ígérete szerint a bajnoki cím megszerzése esetén egyformán 350 ezer euróval gazdagodnak a futballisták, míg önmagában a BL-trófea 530 ezret ér minden játékosnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?