Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Változatlan Illovszky Rudolf állapota

2008.09.22. 12:57 Módosítva: 2008-09-22 13:11:49

A család tájékoztatása szerint nem változott az állapota Illovszky Rudolfnak, a Vasas legendás labdarúgójának és edzőjének, akit négy napja tüdőgyulladással a budapesti Szent Imre Kórház intenzív osztályán kezelnek. Illovszky Rita, a korábbi szövetségi kapitány lánya az MTI-nek elmondta, hogy édesapját altatják, légzését lélegeztető géppel segítik és antibiotikumot kap.

"Sajnos, nem tudok többet mondani, mi is csak várunk. Ez a legrosszabb - nyilatkozta Illovszky Rita. - Édesapám a lehető legjobb ellátásban részesül, az orvosok mindent megtesznek érte, de ők sem tudnak többet mondani." A 86 éves sportembert, aki két időszakban is irányította válogatottat, pénteken tüdőgyulladás miatt szállították kórházba, az orvosok szívnagyobbodást is megállapítottak nála. (MTI)