Piroska
-2 °C
5 °C

Megérkezett Tiranába a magyar futballválogatott

2009.03.27. 14:24 Módosítva: 2009-03-27 14:54:17

Délután egy órakor szállt le Tiranában az a repülőgép, amelyen a szombati, albánok elleni világbajnoki selejtező mérkőzésre készélő magyar labdarúgó-válogatott utazott.

Erwin Koeman szövetségi kapitány csapatát kellemes, 16-18 fokos hőmérséklet fogadta és az időjárás-jelentések szerint hasonló idő várható a meccs napján is - tájékoztatta az MTI-t a helyszínről Serényi Péter sajtófőnök.

Ezt követően a nemzeti együttes elfoglalja a szállását, amely alig száz méterre található a találkozó helyszínéül szolgáló stadiontól. A csomagokkal kisebb problémák akadtak a repülőtéren, így azokat a válogatott után szállítják majd a szállodába. A szakvezető 18:30-tól vezényel edzést.

A szombaton 20:30-kor kezdődő összecsapáson holland játékvezetők dirigálnak majd, ami azért érdekes, mert mindkét gárdát holland tréner irányítja, ugyanis az albánok kapitánya Arie Haan. A mérkőzés vezetőbírója Bjorn Kuipers, a két asszisztens Patrick Gerritsen és Wilco Lobbert, a negyedik játékvezető pedig Bas Nijhuis lesz. (MTI)