Benedek
-5 °C
5 °C

Magyar kezdőcsapat csak az esti meccs előtt

2009.03.28. 13:45 Módosítva: 2009-03-28 13:47:10

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közvetlenül a 20:30-kor kezdődő világbajnoki selejtező előtt nevezi meg azt a tizenegy játékost, aki kezdőként pályára lép az albánok ellen Tiranában. A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a holland szakember megtartotta az utolsó "eligazítást", ezen a tőle megszokott részletességgel, alapossággal elemezte a játékosaira váró feladatokat. A taktikai értekezlet előtt nem feledkezett el arról sem, hogy megemlítse: Eiseman Lászlónak, az együttes masszőrjének a mai a 200. válogatott meccse.

A csapatvezetők számára tartott délelőtti technikai értekezleten elhangzott: azok a Magyarországról érkező szurkolók, akik még nem rendelkeznek belépővel, számítsanak egy előzetes ellenőrzésre, mert csak útlevelük felmutatásával engedik őket a vendégpénztárhoz, ahol megvehetik a jegyüket!

Délelőtt egyébként Juhász Roland, Bodnár László és Köteles László - az a három futballista, aki biztosan nem szerepel este - külön edzésen vett részt. A többiek számára a megszokott volt a menetrend: kiadós sétát tettek a szálloda környékén, élvezve a 16-18 fokos meleget és a kellemes napsütést. Közben már elterelték a forgalmat a stadion előtt, jelentősek a biztonsági intézkedések. A találkozóra mintegy félezer magyar drukkert várnak. (MTI)