Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Előzetes letartóztatásban a Steaua Bucuresti tulajdonosa

2009.04.03. 09:49

Előzetes letartóztatásba helyezték péntek reggel Gigi Becalit, Románia legpatinásabb labdarúgócsapatának, a Steaua Bucurestinek a tulajdonosát, egyben Románia egyik leggazdagabb emberét. A bukaresti bíróság helyt adott az ügyészek kérésének, hogy 29 napos előzetes letartóztatásba helyezzék a gyanúsítottat a hozzá közelálló másik négy személlyel együtt. A milliomost csütörtökön vették őrizetbe, miután maszkos rendőrök házkutatást végeztek a Bukarest melletti luxusvillájában.

Becalit személyi szabadságtól való megfosztással gyanúsítják. Három személy azt állítja, hogy az üzletember parancsára Becali testőrei több órán át fogva tartották őket, és erőszakot alkalmaztak velük szemben. A milliomos így akarta visszaszerezni a három személy által ellopott luxusautót. Az üzletember szerint a tolvajok 30 ezer eurót követeltek tőle cserében azért, hogy visszaszolgáltassák az eltulajdonított járművet.