Gusztáv
-4 °C
1 °C

A Real Madrid Kakát is leigazolná

2009.04.06. 15:36

Bár hivatalosan még nem is elnökjelölt, már megegyezett az AC Milannal a világbajnok brazil futballista, Kaká esetleges átigazolásáról Florentino Pérez, a Real Madrid lehetséges következő vezetője.

A Marca című sportnapilap az olasz csapathoz közel álló forrásokra hivatkozva hétfőn arról írt, hogy Pérez március 16-án tárgyalt Adriano Gallianival, az AC Milan ügyvezetőjével, és 60 millió euró körüli összegben megállapodott a brazil játékos átvételéről. A majdani végleges összeget állítólag négy év alatt fizetné ki a Real. Az újság ugyanakkor megjegyezte, hogy a Chelsea és a Manchester City hasonló irányú érdeklődése bonyolíthatja a helyzetet.

A cikk szerzője arra is kitért, hogy Pérez, aki 2000 és 2006 között már irányította a Real Madridot, szeretné a spanyol fővárosba csábítani Xabi Alonsót a Liverpooltól és Cesc Fabregast az Arsenaltól. A tisztújításra június 7-én vagy 14-én kerül sor a Real Madridnál. Maga Pérez még semmi konkrétummal nem szolgált a terveit illetően, a helyi média azonban biztosra veszi, hogy visszatér a futballba, egyben pedig első számú esélyesnek tekinti az elnöki posztra. A Real Madridot jelenleg - Ramón Calderón januári lemondását követően - Vicente Boluda ügyvezető elnökként vezeti. (MTI)

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft