Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négy helyet javított Koeman válogatottja

2009.04.08. 11:47

A FIFA közzétette legfrissebb világranglistáját. Válogatottunk Albánia és Málta elleni győzelmének köszönhetően négy hellyel előrébb került márciusi besorolásánál, s a 44. helyen áll. Vb-selejtezőbeli csoportellenfeleink közül Portugália egy hellyel hátrább szorult és a 11., Dánia kilencet lépve előre a 29., Svédország nyolcat rontva a 33., Albánia 11 pozícióval hátrább lépve a 91., Málta pedig öttel lejjebb kerülve a 151. a sorban. A dobogón nem történt változás, Spanyolország, Németország, Hollandia a sorrend. A brazilok és az olaszok helyet cseréltek, előbbi lett a negyedik, Argentína maradt a hatodik, a hetedik pedig a kettőt előrelépő Anglia. Az első tíz között Horvátország, Oroszország és Franciaország szerepel még.

1. (1.) Spanyolország 2. (2.) Németország 3. (3.) Hollandia… ...29. (38.) Dánia ...33.(25.) Svédország ...44. (48.) MAGYARORSZÁG ...91. (80.) Albánia ...151. (146.) Málta