Móric
9 °C
15 °C

A gálameccs után egyből hazautazik a Milan futballcsapata

2009.04.19. 17:08 Módosítva: 2015.05.20. 05:13

Az AC Milan labdarúgócsapata szerdán délben érkezik Magyarországra, majd a magyar Ligaválogatott elleni, 19 órakor kezdődő találkozót követően azonnal haza is repül.

A szervezők az MTI-hez vasárnap eljuttatott tájékoztatásukban megerősítették, hogy a gárda a legerősebb összeállításában érkezik Budapestre, azaz többek között Kaká, Ronaldinho, Pato, Dida, Maldini, Inzaghi, Seedorf, Beckham és Sevcsenko játékát is megcsodálhatják majd a Puskás Ferenc Stadionba kilátogató szurkolók.

Az egyik legismertebb sportszergyártó cégnek köszönhetően egyébként hétfőtől családi belépőket is árusítanak a találkozóra.

"Az adidas háromezer jegyet vásárolt, melyeket azok a szülők kapnak meg, akik maguk is a helyszínen akarják megtekinteni a Milan-mágiát. Ha tehát egy apuka vagy anyuka hétfőn egy adott szektorba szóló belépőt vásárol magának, mellé ingyen kap egy másikat csemetéje számára" - mondta az esemény főszervezője, Erdős László.

Ami a magyar együttest illeti, a megbízott szakvezető, Mészöly Géza igyekezett olyan játékosokat beválogatni, akik nem ijednek meg a világsztároktól, s dolgozik bennük a bizonyítási vágy. Nem könnyed gálameccsre készül kiválasztottjaival, hanem igenis győzelemre játszik majd a csapata.

A Vasas vezetőedzőjének nincs azonban könnyű dolga, mert néhány kiszemeltje megsérült a hétvégi bajnoki fordulóban. Hogy közülük ki épül fel a szerdai összecsapásig, még nem tudni, ám az biztos, hogy a Ferencváros középső védője, Dragóner Attila biztosan nem lesz ott a pályára lépők között. A zöld-fehérek rutinos játékosa ugyanis a szombati, Vác elleni mérkőzésen arccsont-törést szenvedett, s hétfőn meg kell műteni. (MTI)