Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Beckham, Kaká és Ronaldinho is a kezdőben

2009.04.20. 19:57

Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal. A szervezők hétfő esti tájékoztatása szerint a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő találkozón az olasz elitklub kezdőcsapatában kapott helyet többek között a 40 évesen is elnyűhetetlen, változatlanul a világ legjobb védői közé tartozó Paolo Maldini, a reklámértékét tekintve a futballvilág legértékesebbjének számító angol David Beckham éppúgy, mint a három különböző klubcsapattal négy Bajnokok Ligája-elsőséget nyert holland Clarence Seedorf.

Az AC Milan várható kezdőcsapata: Dida - Zambrotta, Maldini, Thiago, Jankulovski - Beckham, Pirlo - Kaká, Ronaldinho, Seedorf - Pato.

Mészöly Géza, a ligaválogatott szövetségi kapitánya az összeállításra reagálva kijelentette: "A cél változatlanul a győzelem, minél nagyobb a sztárparádé, annál nagyobb meglepetést tudunk okozni a pályán." Az AC Milan labdarúgócsapata szerda délben érkezik Magyarországra, a repülőtérről különbusszal azonnal a szállodába szállítják a játékosokat. A találkozót követően rögtön haza is repül az együttes. (MTI)