Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elégedetten távozott a Milan

2009.04.23. 12:58 Módosítva: 2009-04-23 13:02:25

Az AC Milan vezetői elégedetten távoztak, jó hírét keltik majd a világban Magyarországnak a ligaválogatott elleni szerdai barátságos mérkőzést követően - nyilatkozta az MTI-nek Gelei Károly, a budapesti esemény főszervezője.

A Puskás Ferenc Stadionban 20 ezer néző előtt megrendezett, 5-2-es olasz sikerrrel zárult mérkőzés végleges pénzügyi eredményére ugyan még néhány napot várni kell, ám Magyarország egyetlen UEFA- és FIFA-engedéllyel rendelkező mérkőzésszervezője szerint mindenképpen megérte megrendezni a találkozót.

"Bízom benne, hogy legalább nullszaldósra sikerült kihozni. Két ok miatt is fontos volt nekünk a mérkőzés. Egyrészt a Milant nem lehet bármikor Magyarországra hozni, így annak ellenére is ki kellett használnunk a lehetőséget, hogy csupán két és fél hetünk maradt a szervezésre, hírverésre. Másrészt így bebizonyíthattuk, hogy ennyi idő alatt is képesek vagyunk profin szervezni" – összegzett Gelei.