Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Párizsban dőlhet el a belga futballbajnokság

2009.04.28. 12:18

Ennek lehetőségéről Pierre François, a Standard Liege főigazgatója beszélt a belga RTL rádiónak: "Nincs április elseje, úgyhogy többé-kevésbé komolyan mondom ezt - fogalmazott a klubelöljáró, hozzátéve ugyanakkor, hogy még semmilyen konkrét lépés nem történt ez ügyben. - Először is, kapcsolatba kellene lépni minden érintettel, s legfőképpen azt kellene megtudni, hogy az ötlet tetszik-e az Anderlechtnek."

A jelen állás szerint három körrel a vége előtt a Standard Liege és az Anderlecht - Juhász Roland csapata - azonos pontszámmal áll a tabella élén. Amennyiben a 34. forduló után is marad az egyenlőség, a versenykiírás alapján ráadásra kerül sor. Az elsőség oda-visszavágós alapo, két mérkőzésen, vagy semleges pályán egy találkozón dőlhet el. Az Anderlecht és a belga sportági szövetség - amely állítólag a kétmérkőzéses formulát támogatja - egyelőre nem foglalkozott hivatalosan a Standard Liege felvetésével. (MTI)