Jusztina
10 °C
27 °C

Queiroz kihirdette a portugál keretet

2009.08.06. 14:44Kihirdette 18 fős keretét Carlos Queiroz, a magyar labdarúgó-válogatottal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő portugálok vezetőedzője a szerdai, Liechtenstein elleni barátságos mérkőzésre. A csapat alapját a Real Madridban légióskodó Cristiano Ronaldo és Pepe, valamint a londoni Chelsea-ben futballozó Ricardo Carvalho adja, de ott van az együttesben Deco (Chelsea), Tiago (Juventus), Nani (Manchester United) és José Bosingwa (Chelsea) is. Portugália jelenleg az 1. selejtezőcsoport harmadik helyén áll, hat mérkőzésen szerzett kilenc pontjával, holtversenyben a svédekkel. A második pozícióban a 13 pontos magyar válogatott várja a folytatást, míg a csoportot a dánok vezetik 16 ponttal. Míg a portugálok Vaduzban vendégszerepelnek, a magyar együttes szerdán, ugyancsak barátságos mérkőzésen Románia legjobbjai ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.
A portugál keret:
kapusok:
Eduardo (Braga), Beto (Leixoes), Jose Moreira (Benfica)
védők:
Jose Bosingwa (Chelsea), Bruno Alves (FC Porto), Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho (Chelsea), Rolando (FC Porto), Miguel (Valencia)
középpályások:
Deco (Chelsea), Joao Moutinho (Sporting Lisbon), Raul Meireles (FC Porto), Duda (Malaga), Tiago (Juventus)
csatárok:
Nani (Manchester United), Hugo Almeida (Werder Bremen), Simao Sabrosa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

20%
3490 Ft
2792 Ft
15%
3999 Ft
3400 Ft