Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Beckham januártól ismét az AC Milanban futballozhat

2009.08.13. 13:00

David Beckham olasz lapértesülés szerint januártól újfent az AC Milan labdarúgója lesz. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy bár két angol csapat, az FC Chelsea és a Tottenham is törekedett az Amerikában légióskodó angol válogatott középpályás megszerzésére, a 34 éves Beckham ismét a milánói együttest választotta, amelynek színeiben – a Los Angeles Galaxy kölcsönfocistájaként – ez év elejétől egészen május végéig az olasz bajnokságban futballozott. A sportújság Beckham képviselőjét, Simon Oliveirát idézte csütörtökön, aki ezt nyilatkozta:

„A Milan akarja Davidet egy rövid időszakra januártól, és már meg is kezdődtek a tárgyalások a Los Angeles Galaxyvel a megállapodás feltételeiről. Nyilvánvaló, hogy Davidnek egy magas színvonalú európai bajnokságra van szüksége, hogy ott lehessen a dél-afrikai világbajnokságon, s a Milan kinyilvánította érdekeltségét.”

Az olasz lap megjegyzése szerint az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani baráti körben Beckham visszajövetelét illetően egyértelműen úgy fogalmazott, hogy „az angol érkezése biztos”. (MTI)