Konrád, Tivadar
9 °C
23 °C

Sneijder nem kell a Real Madridnak

2009.08.20. 09:28

A Real Madrid az új idényben már nem tart igényt a holland válogatott középpályás Wesley Sneijderre, aki új futballcsapatot kénytelen keresni magának.

A holland labdarúgóval szerdán közölte a hírt a Real chilei vezetőedzője, Manuel Pellegrini, és általános igazgatója, Jorge Valdano. A játékost már az esti barátságos mérkőzésre sem nevezték, amelyet a fővárosi alakulat Dortmundban vívott, a helyi bundesligás együttes, a Borussia ellen.

Sneijder iránt jó ideje érdeklődik az olasz bajnok Internazionale, amely állítólag 20 millió eurót is megadna érte. A két klub által elvben már megkötött alku gyakorlati megvalósítását azonban akadályozza, hogy a holland, akinek nem tetszik az itáliaiak ajánlata, nem akar Milánóba költözni. Pedig Jose Mourinho, az Inter portugál mestere szíves-örömest leigazolná Sneijdert, akiről pár napja azt mondta: nagyon fontos játékosa lehetne alakulatának. A madridi Marca értesülése szerint a középpályást 2013-ig szerződtetné az Internazionale, amelynél idényenként mintegy 4 millió eurós fizetést kapna. (MTI)