Móric
9 °C
15 °C

Nyíregyházán is veretlen maradt az MTK

2009.08.22. 22:11

Paksi FC-Kaposvári Rákóczi 2-0 (0-0). Gólszerzők: Éger (62.), Böde (92.)

Az első félidőben a Paks előtt adódtak nagyobb helyzetek, ám Milintével ekkor még nem bírtak a hazaiak, így gól nélkül térhettek pihenőre a felek. A második játékrészben is a paksiak akarata érvényesült, és két szép góllal el is döntötték a három pont sorsát.

Lombard FC Pápa-Győri ETO 1-0 (1-0). Gólszerző: Bali (24.)

Az első félidőben lendületes támadójátékot mutatott be a Pápa, amely annak ellenére ellenfele fölé nőtt, hogy a játékrész közepén Dlusztust könyöklésért kiállították. A második 45 percben az emberhátrányban lévő hazaiak tartották a labdát, s időnként gyors kontratámadásokat vezettek. A Győr nem találta a játék ritmusát, a tíz emberrel futballozó hazaiak közelebb álltak az újabb gólszerzéshez, mint a vendégek az egyenlítéshez.

Nyíregyháza Spartacus-MTK Budapest 1-1 (1-1). Gólszerzők: Homma (29.), illetve Gosztonyi (46.)

Jó iramú mérkőzésen, nagy csatában szerzett vezetést a Nyíregyháza, de a szünet előtt Gosztonyi egyenlített. A fordulást követően mindkét oldalon rengeteg helyzet adódott, a kapusoknak többször is bravúrt kellett bemutatniuk. A döntetlen igazságosnak mondható, az MTK először vesztett pontokat ebben a szezonban. (MTI)