Fülöp, Evelin
EUR 392,48 Ft
USD 366,87 Ft
13 °C
27 °C

25 millió eurót adna a Bayern Robbenért

2009.08.27. 18:11 Módosítva: 2009.08.27. 18:14

A spanyol közszolgálati rádió szerint csütörtökön Münchenbe utazott Arjen Robben, a Real Madrid labdarúgócsapatának holland válogatottja.

Az RNE úgy tudja: a futballista orvosi vizsgálaton vesz részt, s elképzelhető, hogy megállapodik a Bayern vezetőségével, sőt, akár már a szerződését is aláírhatja. A 25 esztendős Robbent az előzetes becslések szerint nagyságrendileg 25 millió euróért adhatja el a spanyol sztárcsapat.

"Nem szeretnék elmenni Madridból, de a klub azt akarja, hogy távozzak" - nyilatkozta elutazása előtt Robben a Cadena SER rádiónak. "Elsősorban arra kell figyelnem, hogy bármelyik egyesülethez tartozom is, minél többet játszhassak, és a pályán mutathassam meg, mit is tudok valójában."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás