Konrád
8 °C
26 °C

Bodnár ott lesz Telkiben

2009.08.31. 09:22

Bodnár László, a Debrecen labdarúgója, aki pénteken halálra gázolt egy kerékpárost, ott lesz hétfőn Telkiben, a világbajnoki selejtezőkre készülőválogatott edzőtáborában. A hátvéd Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal egyeztet, vállalja-e a játékot a svédek és a portugálok ellen. Ezt Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke jelentette ki az MTV Napkelte című adásában hétfőn reggel. Megjegyezte: nem sportszakmai döntést kell hozni, hanem emberi oldalról kell megközelíteni Bodnár ügyét.

„Kérdés, hogy a játékos milyen lelki állapotban van, befolyásolja-e ez a teljesítményét. Egyáltalán vállalja-e a játékot” – mondta Kisteleki István hozzátéve, mihamarabb meg kell oldani ahelyzetet, noha a csapat majd szombaton lép pályára. A magyar válogatott szombaton a svédekkel, szeptember 9-én pedig a portugálokkal találkozik vb-selejtezőn.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a műsorban elmondta, a balesettel kapcsolatos szakértői véleményt 30 napon belül kell elkészíteni, ám az sem kizárt,hogy már a héten kész lesz. Bodnár pénteken 21 óra körül Nyírbátornál, lakott területen kívül elgázolt egy láthatósági mellényt viselő 34 éves kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. (MTI)