Konrád
8 °C
26 °C

Feczesinnek nem visszalépés a debreceni szerződés

2009.08.31. 12:23

Nem tartja visszalépésnek Feczesin Róbert, hogy elhagyta Olaszországot és Magyarországon a Debrecenben folytatja labdarúgó-pályafutását. A csatár a másodosztályú Bresciától érkezett kölcsönbe a Bajnokok Ligájára készülő gárdához.

„Ha azt nézzük, hogy az olasz bajnokságból visszajöttem a magyarba, sokan visszalépésnek is tekinthetnék, de most erről szó sincs, hiszen egy olyan csapatba igazoltam, amelyik a Bajnokok Ligájában indul” – mondta Feczesin a Loki honlapjának. „Szerettem volna váltani, mert az utolsó fél évben keveset játszottam, ugyanakkor fizikálisan nem leszek lemaradva a többiektől, mert a felkészülést rendesen végigcsináltam, az összes edzőmeccsen pályára léptem. Nem úgy jöttem ide, hogy biztos kezdő leszek, több remek támadója van a csapatnak, de megharcolok a helyemért, hiszen szeretnék rendszeresen játszani.”

Feczesin bízik benne, hogy a DVSC-TEVA jól teljesít majd a nemzetközi porondon, és ha ehhez ő is hozzá tud segíteni, akkor még az is előfordulhat, hogy nem az olasz másodosztályba tér vissza, hanem egy erősebb bajnokságba igazolhat. (MTI)