Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hoeness szerint a Bayern karácsony előtt az élre kerül

2009.11.02. 07:35 Módosítva: 2009-11-02 07:35:05

Uli Hoeness szerint a Bayern München labdarúgócsapata nagyon megérzi Franck Ribéry és Arjen Robben hiányát, ugyanakkor a klubmenedzser ígéri, visszatérésük után karácsonyig az élre áll az alakulat a német bajnokságban.

„Nem tartozom azok közé, akik a sérültektől várják a javulást, de Franck Ribéry és Arjen Robben nélkül a Bayern München nem ugyanaz a csapat” – jelentette ki a bajor klub elöljárója a keddi, Girondins Bordeax elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. - Amint ismét stabilan bevethető lesz a francia és a holland játékos, gyorsan változik majd a helyzet, s a bajnokságban hamar felkapaszkodunk az első helyre” – tette hozzá. A bajor alakulat 11 forduló után a hatodik helyen áll a hazai pontvadászatban. A BL-ben szűk két hete 2-1-re kikapott a francia csapat otthonában, ezzel a harmadik helyen áll az A csoportban, a Bordeaux és a Juventus mögött. Ribéry térdsérülés miatt egyelőre pihen, Robben pedig, akinek megműtötték a térdét, már kapott ugyan szerepet, de még nem lehet rá rendszeresen, illetve kilencven percen át számítani.