Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megfelelő rendőri jelenlét lesz a DVTK-FTC Ligakupa-meccsen

2009.11.03. 19:43Megfelelő rendőri létszámmal készülnek a szerdai, Diósgyőri VTK-Ferencváros Ligakupa-mérkőzésre - tájékozatta a rendőrség az MTI-t. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: 2004 óta nem volt rendbontás futballmérkőzésen Miskolcon, a rendőrség így azt várja, szerdán sem lesz különösebb atrocitás. Úgy fogalmazott: természetesen megfelelő rendőri létszámmal készülnek, hozzátéve, hogy a rendőrség a stadionon kívüli rendet biztosítja, a létesítményen belül egy biztonsági cég felel ugyanezért. Ha mindez ott kevésnek bizonyul, csak akkor avatkozik közbe a hatóság.
Kitért arra is, hogy a szurkolók fogadását is megfelelő figyelemmel kíséri a rendőrség. "A meccs esetleges meg nem tartása" így ezen okok miatt fel sem merült. A Ferencváros szerdán két mérkőzést játszik: 19 órától a zárt kapuk mögött fogadja a Győri ETO FC-t a bajnokság 11. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, míg 17:30-tól - többnyire a kevesebb lehetőséghez jutó játékosokkal felállva - a Diósgyőrhöz látogat Ligakupa-találkozóra. A fővárosiaknak a szombati, éppen a Diósgyőr elleni bajnoki találkozón kitört rendbontás miatt kell nézők nélkül megrendezniük a bajnoki összecsapást.