Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Real és a portugál szövetség C. Ronaldo miatt veszekszik

2009.11.06. 14:39

Cristiano Ronaldo világbajnoki pótselejtezős szereplése kapcsán éles vita robbant ki a Real Madrid és a Portugál Labdarúgó Szövetség között. A magyarok csoportjában második helyen végzett portugálok jövő szombaton fogadják a bosnyákokat, majd négy nappal később Zsenicára látogatnak a pótselejtező keretében, s Gilberto Mandail szövetségi elnök szerint C. Ronaldo mindkét meccsen játszani akar. Ugyanakkor a támadó klubja úgy véli, a szélsőnek még két hétig nem szabadna pályára lépnie bokasérülése miatt.

„Az orvosok egybehangzó véleménye, hogy Ronaldónak még pihennie kell” – mondta Jorge Valdano, a Real igazgatója egy spanyol rádiónak hozzátéve, hogy C. Ronaldo épp ezért nem is lesz ott a két összecsapáson. A portugál szeptember 30-án sérült meg az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson, s azóta nem lépett pályára, hogy tíz nappal később a magyarok elleni vb-selejtezőn le kellett cserélni, mivel kiújultak a fájdalmai.