Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hárommeccses eltiltást kapott a Ferencváros védője

2009.11.10. 20:31

Három mérkőzésre eltiltotta Rafa Wolfe-ot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén, mivel a Ferencváros védője szombaton a Pápa elleni bajnoki mérkőzésen sérülést okozott Vadims Zulevsnek, a hazaiak futballistájának. Az esetet Arany Tamás játékvezető nem vette észre, így Wolfe a pályán maradhatott. A találkozót végül éppen Wolfe 71. percben szerzett góljával a Ferencváros nyerte 1-0-ra. Hasonló büntetésben részesült Vaskó Tamás, az Újpest védője is, akinek azért kell három mérkőzést kihagynia, mert megsértette az asszisztenst.
A fegyelmi bizottság emellett több klubot is pénzbírsággal sújtott: a Haladásnak 200 ezer forintot kell fizetnie, míg a Videotonnak szintén 200 ezer forintos büntetést kapott, A testület a ZTE-Vasas mérkőzésen a fővárosi szurkolók pirotechnikai eszközöket használtak, ezért a vendégekre - mint visszaesőkre - szintén 200.000 forintos büntetést rótt ki.