Judit
2 °C
7 °C

Guti most akar diszkóba járni, nem hatvanévesen

2009.11.12. 14:30

A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzőjénél pillanatnyilag kegyvesztett Guti egy televíziós műsorban úgy nyilatkozott, inkább most jár diszkóba, mint hatvanévesen.

A kissé szertelen futballista a kijelentésével arra utalt: nem kíván lemondani a szórakozásról csak azért, hogy visszakerüljön az együttesbe.

Manuel Pellegrini október 27-e óta nem számít rá a csapatban, bár hivatalosan ezt nem erősítették meg, sajtóinformációk szerint azért, mert a játékos az Alcorcontól elszenvedett kupavereség alkalmával, a mérkőzés szünetében durva szavakkal illette őt.

”Szeretnék profitálni az éjszakából. Őszintén mondom, hogy nem tudom magam elképzelni reggel hatkor diszkóban hatvanévesen. Ennek most van itt az ideje” – fogalmazott a 33 éves középpályás az Intereconomia televízióban.

Guti rendszeresen szolgáltat témát a spanyol sajtónak, megosztja a szurkolókat és a szakembereket is magánéletbeli akcióival, illetve a pályán tapasztalható szertelenségével.

A játékos megragadta a tévécsatorna kínálta alkalmat, és az interjúban kifejtette: szerinte nem jól mennek a klubelnök Florentino Pérez dolgai, több külföldi játékos pedig nem érti a klub értékrendszerét.