Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cristiano Ronaldo edzésbe állt

2009.11.16. 19:02

A Marca című tekintélyes spanyol sportnapilap hétfői internetes kiadása szerint edzésbe állt Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál válogatott támadója. Az újság a honlapján fotókat is közöl a bokasérülése után újra tréningező aranylabdás futballistáról, aki az írás és a képek tanúsága szerint a futóedzés mellett labdás gyakorlatokat is végrehajtott.

„Az FC Zürich elleni, jövő szerdai Bajnokok Ligája-találkozón már szeretnék pályára lépni, mert mindenképpen játszanom kellene a jövő vasárnapi, Barcelona elleni rangadó előtt” – kommentálta a váratlan tréninget a 24 esztendős portugál, aki az As című spanyol napilap hétfői számában még azt nyilatkozta, hogy a hét közepén kezdheti meg az edzéseket. Ronaldo szeptember végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, ám alig húsz perc után cserét kért, s azóta nem játszott.