Viola
-6 °C
-2 °C

Csak győzelemmel maradhat versenyben a Juventus

2009.11.20. 11:05

A második helyen álló Juventusnak mindenképpen győznie kell az Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi, 13. fordulójában, mert ha hibázik, nagyon leszakadhat az éllovas Internazionalétól. A papírforma a házigazda torinóiak sikerét ígéri, ráadásul a vendégek sérülések és eltiltások miatt szinte az egész alap támadósorukat nélkülözni kénytelenek.

„Tudjuk, hogy több kulcsjátékosuk hiányozni fog, de ez nem jelenti azt, hogy veszélytelenek lennének – fogalmazott némi óvatossággal Gianluigi Buffon, a Juve világbajnok kapusa. – Ez a mérkőzés nagyon fontos a számunkra, így mindenképpen megpróbáljuk megnyerni.

Az öt pont előnnyel listavezető, címvédő Inter az alsóházi Bologna vendége lesz szombaton, míg a harmadik AC Milan a remek formában lévő Cagliarit látja vendégül. A Debrecen BL-ellenfeléhez, a negyedik helyen álló Fiorentinához a Parma látogat, Koman Vladimir csapata, a jó teljesítményével sokakat meglepő, újonc Bari pedig az idény eddigi részében jobbára csak szenvedő AS Roma otthonában lép pályára.