Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Raymond Domenech nem kér elnézést

2009.11.20. 12:51

Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy csapata szerdán este egy játékvezetői hibának köszönhetően jutott ki a jövő évi világbajnokságra az írek elleni pótselejtezőn, de visszautasította a csalásról szóló vádakat, és nem érti, miért kellene elnézést kérniük.

„A helyszínen nem láttam a kezezést, de később megnéztem a felvételeket, és valóban rossz ítéletet hozott a bíró – mondta Domenech a francia L,Express hetilapnak. – Véleményem szerint ez bármelyik mérkőzésen előfordulhat, szó sincs csalásról. Így aztán nem értem, miért kellene nekünk bocsánatot kérnünk.”

A szakvezető hozzátette, megérti az írek elkeseredettségét, s ha ő lenne a helyükben, ugyanígy reagálna: „Mindazonáltal nem leszünk öngyilkosak azért, mert a játékvezető olyan hibát követett el, ami a mi érdekeinket szolgálta. Kicsit keserű a szájízem, mert a vb-részvétel miatti örömünket beárnyékolják az összecsapás utáni reakciók és a média viselkedése. Nem értem, miért állítanak be minket bűnösöknek.”