Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négyszázezer forintra büntette az MLSZ a Videotont

2009.11.24. 21:02

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden úgy határozott, hogy érvényben hagyja a Videoton FC-re korábban kirótt pénzbüntetéseket, így a székesfehérvári klubnak összesen 400 ezer forint bírságot kell fizetnie. Az egyesület az Újpest FC és a Vasas elleni mérkőzéseken történt szurkolói rendbontások, valamint pirotechnikai eszközök használata miatt kapta a büntetést.

A Nyíregyháza soron következő két hazai bajnoki találkozóján köteles 15 fővel emelni a rendezői létszámot, szövetségi ellenőrt kell fogadnia, és az eljárás költségeit is a klub állja. A nyírségi egyesület ügyvezetőjét, Sziky Gyulát, valamint Banka Zsolt klubigazgatót 100-100 ezer forintos pénzbírsággal sújtották, mert sportszakemberhez méltatlanul az öltözőfolyosón sértegették a Nyíregyháza-ZTE összecsapás játékvezetőjét. A bizottság Rafa Wolfe, az FTC futballistájának korábbi, három mérkőzésre szóló eltiltását fenntartotta. A legutóbbi bajnoki fordulóban kiállított játékosok közül Sasa Dobric (Vasas) és Pollák Zoltán (Újpest) két-két, míg Tóth Gábor (Lombard) és Rajnay Attila (Lombard) egy-egy bajnoki találkozóra szóló eltiltást kapott.