Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Cannavaro visszavárja Tottit és Nestát a válogatottba

2009.12.01. 19:37 Módosítva: 2009.12.01. 19:42

Fabio Cannavaro, a címvédő olasz futballválogatott csapatkapitánya azt szeretné, ha a nyári, dél-afrikai világbajnokságra Francesco Totti és Alessandro Nesta is visszatérne. "Beszéltem már Francescóval és Alessandróval, szerencsések vagyunk, hogy a berlini kalandot együtt éltük át, szoros a kapcsolat közöttünk - mondta Cannavaro, aki a 2006-os, németországi vb-győzelem után az Aranylabdát is elnyerte. - Folyamatosan azt próbálom elérni, hogy gondolják meg magukat, még akkor is, ha tisztelem a döntésüket."

Az egyaránt 33 éves Totti és Nesta - akik súlyos sérülésből visszatérve jelenleg nagyszerű formában futballoznak a Serie A-ban - a világbajnoki cím után jelentették be, hogy nem kívánnak többet a nemzeti csapatban szerepelni. Totti azóta már többször is kijelentette, hogy ha Marcello Lippi szövetségi kapitány számít rá, akkor visszatér, Nesta azonban ebben az ügyben egyelőre hajthatatlannak bizonyul. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek